Stockholm (Day 3)

Un pranz delicios servit la Muzeul de arta moderna. Eu aveam sa consum prajiturile din imagine si Patratzel supa pasata de cartofi bio :D

Cum sa scapi de fobii in avion? Faci poze non-stop.

Reclame

2 gânduri despre „Stockholm (Day 3)

  1. Berea cu 3,5 % alcool era de provenienta germana, nicidecum suedeza. Era o varianta light a berii germane (si asta probabil din cauza cunoscutelor probleme pe care le au suedezii cu alcoolul ).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s